SoWell

Krem orzechowy w 100% naturalny

gofry Joli

Gofry orzechowe

  1. Białka oddzielić od żółtek. Białka wlać do miski, dodać szczyptę soli i ubić białka na sztywną pianę.
  2. Do drugiej miski wsypać mąkę, dodać cukier puder, proszek do pieczenia, żółtka, mleko, olej, krem orzechowy, kremowy SoWell i zmiksować do połączenia składników.
  3. Następnie przy użyciu łyżki wmieszać do ciasta pianę ubitą z białek.
    Gofrownicę rozgrzać, wlewać porcję ciasta (ok. 2-3 łyżek ciasta) i piec gofry ok. 3-4 minut (czas pieczenia zależy od mocy gofrownicy).
  4. Upieczone gofry przekładać na kratkę.
  5. Gofry podawać z bitą śmietaną, bananami i orzeszkami ziemnymi.

SoWell BIO
już dostępne!
idelikatesy24.pl

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ