SoWell

Krem orzechowy w 100% naturalny

surówka z kalafiora

Surówka z kalafiora i rzodkiewki

składniki

  1. Warzywa dokładnie umyłam i osuszyłam.
  2. Kalafiora podzieliłam na mniejsze części i starłam na tarce do jarzyn na dużych oczkach.
  3. Rzodkiewki i obrane ogórki starłam na tarce na małych oczkach.
  4. Cebulę drobno pokroiłam.
  5. Natkę pietruszki i koperek drobno posiekałam.
  6. Do miski przełożyłam starte warzywa (kalafiora, rzodkiewki i ogórki), dodałam pokrojoną cebulę, posiekany koperek i natkę pietruszki. Następnie dodałam przeciśnięty przez praskę czosnek, sok z cytryny, olej z nasion lnu SoWell, doprawiłam solą i pieprzem i dokładnie wymieszałam.
  7. Tak przygotowaną surówkę przykryłam i wstawiłam do lodówki na 2 godziny, żeby smaki się „przegryzły”.

SoWell BIO
już dostępne!
idelikatesy24.pl

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ