SoWell

Krem orzechowy w 100% naturalny

wafle

Wafle nadziewane

składniki

  1. Masło przełożyłam do garnka, dodałam mleko, cukier i podgrzałam do zagotowania. Zagotowane masło z mlekiem i cukrem zdjęłam z palnika i odstawiłam do przestudzenia. Do przestudzonej masy maślanej dodałam mleko w proszku i wymieszałam dokładnie do połączenia składników.
  2. Na desce ułożyłam jeden wafel, na którym rozprowadziłam połowę masy mlecznej, przykryłam drugim waflem, który posmarowałam kremem orzechowym, przykryłam kolejnym waflem, na którym rozprowadziłam drugą część masy mlecznej i kolejnym waflem, który posmarowałam masłem orzechowym 100% kremowym SoWell, przykryłam ostatnim waflem.  Wafle zawinęłam w folię, przycisnęłam drewnianą deską do krojenia i włożyłam do lodówki na 30 minut.

SoWell BIO
już dostępne!
idelikatesy24.pl

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ