SoWell

Krem orzechowy w 100% naturalny

sałata z awokado

Zielona sałata z awokado


składniki

  1. Warzywa umyłam i osuszyłam.
  2. Ogórki pokroiłam w półplasterki.
  3. Awokado obrałam, usunęłam pestkę, a miąższ pokroiłam w plasterki.
  4. Natkę pietruszki drobno posiekałam.
  5. Pestki dyni wsypałam na suchą, rozgrzaną patelnię i podgrzewałam chwilę mieszając do lekkiego zarumienienia. Uprażone pestki dyni wystudziłam.
  6. Na półmisku ułożyłam liście szpinaku, na szpinaku ułożyłam plasterki ogórka, awokado i pestki dyni i kostki sera feta. Sałatkę posypałam natką pietruszki, skropiłam sokiem z cytryny, doprawiłam olejem z pestek dyni SoWell, solą, pieprzem i od razu podałam.

SoWell BIO
już dostępne!
idelikatesy24.pl

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ