Przepisy

Budyń jaglany z kremem orzechowym

DRUKUJ

Udostępnij przepis:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sprawdź również:

Skład:

Przygotowanie:

  1. Kaszę jaglaną wsypałam na sito i przepłukałam pod bieżącą, gorącą wodą. Następnie przełożyłam ją do garnka, wlałam mleko i gotowałam na małej mocy palnika przez około 15 minut od czasu do czasu mieszając (kasza powinna wchłonąć całe mleko).
  2. Do ugotowanej kaszy dodałam krem SOWELL, miód i zmiksowałam blenderem na gładką masę.
  3. Budyń podałam polany miodem.

Dbaj z SoWell o zdrowie!

Zdrowy tryb życia oraz dieta jest niesamowicie ważna w życiu każdego z nas. Produkty SoWell powstały z myślą o osobach, którym zależy na wysokiej jakości produktach spożywczych, którym można zaufać. Zapoznaj się na naszymi przepisami i zobacz co wyczarujesz w kuchni wraz z SoWell!

Sprawdź nasze przepisy

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.