Przepisy

Chrupiąca sałatka z orzechami

DRUKUJ

Udostępnij przepis:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sprawdź również:

Skład:

Przygotowanie:

  1. Warzywa umyłam i osuszyłam. Kapustę pekińską i papryki pokroiłam w paseczki. Marchewki obrałam i pokroiłam w słupki. Szalotkę pokroiłam w półplasterki.
  2. Pokrojone warzywa przełożyłam na półmisek, dodałam posiekany szczypiorek i natkę, orzeszki i wymieszałam.
  3. Do miski przełożyłam masło orzechowe 100% kremowe SoWellolej z ziaren sezamu SoWell sok z limonki, cukier, sos sojowy, wodę, sól, pieprz i wszystko razem zmiksowałam blenderem (jeżeli sos będzie za gęsty należy dodać trochę więcej wody).

Dbaj z SoWell o zdrowie!

Zdrowy tryb życia oraz dieta jest niesamowicie ważna w życiu każdego z nas. Produkty SoWell powstały z myślą o osobach, którym zależy na wysokiej jakości produktach spożywczych, którym można zaufać. Zapoznaj się na naszymi przepisami i zobacz co wyczarujesz w kuchni wraz z SoWell!

Sprawdź nasze przepisy

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.