Przepisy

Zupa z kremem orzechowym

DRUKUJ

Udostępnij przepis:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sprawdź również:

Skład:

Przygotowanie:

  1. Warzywa umyłam, obrałam i pokroiłam w kostkę.W garnku rozgrzałam 2 łyżki oleju z ryżu naturalnego 100% SoRiso, przełożyłam cebulę i podsmażyłam do zeszklenia, następnie dołożyłam pozostałe warzywa (ziemniaki, marchewkę, pietruszkę, czosnek), przyprawy (po łyżeczce soli, słodkiej i ostrej papryki i pół łyżeczki pieprzu).
  2. Warzywa z przyprawami podsmażyłam ok. 2-3 minut mieszając. Następnie wlałam do garnka wodę i gotowałam pod przykryciem do momentu, aż warzywa całkowicie zmiękły.
  3. Ugotowaną zupę zmiksowałam blenderem, dodałam masło orzechowe 100% kremowe SoWell, wymieszałam i gotowałam jeszcze przez 2 minuty.
  4. Orzechy ziemne uprażyłam na suchej patelni. Zupę podałam posypaną prażonymi orzechami i natką pietruszki.

Dbaj z SoWell o zdrowie!

Zdrowy tryb życia oraz dieta jest niesamowicie ważna w życiu każdego z nas. Produkty SoWell powstały z myślą o osobach, którym zależy na wysokiej jakości produktach spożywczych, którym można zaufać. Zapoznaj się na naszymi przepisami i zobacz co wyczarujesz w kuchni wraz z SoWell!

Sprawdź nasze przepisy

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.