Przepisy

Zielona sałata

DRUKUJ

Udostępnij przepis:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sprawdź również:

Skład:

  • 100 g rukoli
  • 4 łyżki zielonych oliwek
  • 3 łyżki pestek z dyni
  • sok z 1/2 cytryny
  • wiórki parmezanu (ok. 2-3 łyżek)
  • 5 łyżek Oleju z nasion konopi SoWell
  • sól, pieprz

Przygotowanie:

  1. Pestki dyni uprażyłam na suchej patelni i wystudziłam.
  2. Oliwki pokroiłam w plasterki.
  3. Na talerze wyłożyłam porcje rukoli, posypałam plasterkami oliwek, uprażonymi pestkami dyni, skropiłam sokiem z cytryny, dodałam wiórki parmezanu, doprawiłam solą i pieprzem i polałam olejem z nasion konopi SoWell.

Dbaj z SoWell o zdrowie!

Zdrowy tryb życia oraz dieta jest niesamowicie ważna w życiu każdego z nas. Produkty SoWell powstały z myślą o osobach, którym zależy na wysokiej jakości produktach spożywczych, którym można zaufać. Zapoznaj się na naszymi przepisami i zobacz co wyczarujesz w kuchni wraz z SoWell!

Sprawdź nasze przepisy

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.